TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen467g649kcal88.7g0g32.7g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Chili, vihreä, tuore 23g11kcal0.5g1.9g0g0.4g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g234g350kcal37.4g9.3g18.7g0g
Paprikajauhe 12g38kcal1.7g2.1g1.5g4.4g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1752g316kcal9.8g43.8g7g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5278g3410kcal279.2g125.4g190.2g38.2g
Valittu annoskoko2639g1705kcal139.6g62.7g95.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna1320g853kcal69.8g31.4g47.6g9.6g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546