Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 133g21kcal1g2.7g0.1g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Nokkonen 5.3g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g27g4.5kcal0.4g0.7g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g164kcal4.8g13g9g8.8g
Valittu annoskoko264g82kcal2.4g6.5g4.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna132g41kcal1.2g3.3g2.3g2.2g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.5g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738