Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g28g109kcal0.1g27.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g267kcal7.9g54.6g0.9g2.7g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.8kcal0.1g1.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1439kcal28.6g182g65.4g9.4g
Valittu annoskoko264g719kcal14.3g91g32.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna132g360kcal7.2g45.5g16.4g2.4g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257