Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 187g1203kcal26.3g6.4g113.9g32.7g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g13g27kcal0.6g6.1g0.1g5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g40g123kcal0g30.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g2706kcal53.8g86.4g228g75.4g
Valittu annoskoko264g1353kcal26.9g43.2g114g37.7g
Annoskoko puolitettuna132g677kcal13.5g21.6g57g18.9g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195