Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa88g15kcal0.3g2.2g0.5g0.6g
Sipuli, paistettu 18g18kcal0.2g0.9g1.4g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 44g131kcal7.9g0.5g10.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima11g41kcal3g0g3.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 44g60kcal8.2g0g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g619kcal40g12g45.6g3.4g
Valittu annoskoko264g310kcal20g6g22.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna132g155kcal10g3g11.4g0.9g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945