Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)78g86kcal18g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Parsakaali brokkoli 41g14kcal1.9g0.8g0.1g1g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g13g11kcal0.5g2.4g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g4.7g3.3kcal0.4g0.4g0.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g340kcal44g14.8g11g4.8g
Valittu annoskoko264g170kcal22g7.4g5.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna132g85kcal11g3.7g2.8g1.2g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375