Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g188g553kcal28.1g0g48.8g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g38g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g38g9kcal0.8g1.4g0.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g1151kcal58.4g7.4g98g2.2g
Valittu annoskoko264g576kcal29.2g3.7g49g1.1g
Annoskoko puolitettuna132g288kcal14.6g1.9g24.5g0.6g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624