Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 11g16kcal0.4g3.6g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 84g116kcal18.6g0g4.6g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g28g10kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g11g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g34g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.8g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g349kcal41.4g23.2g10.4g6.4g
Valittu annoskoko265g175kcal20.7g11.6g5.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna132g87kcal10.4g5.8g2.6g1.6g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612