Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)45g158kcal5.8g31.4g0.9g1.4g
Tonnikala öljyssä 51g96kcal13.7g0g4.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g51g14kcal0.6g2.4g0.2g1.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g14g41kcal4.6g0.2g2.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g816kcal51.8g76.6g33.4g7.2g
Valittu annoskoko264g408kcal25.9g38.3g16.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna132g204kcal13g19.2g8.4g1.8g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139