Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g37g123kcal4.1g24.2g0.7g2.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g53g44kcal0.6g9.6g0.2g0.9g
Omena, keskikokoinen 200g88g30kcal0.2g6.2g0.3g1.6g
Marja keskiarvo 88g42kcal0.6g6.3g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana529g477kcal11g92.6g3.2g15.6g
Valittu annoskoko265g239kcal5.5g46.3g1.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna132g119kcal2.8g23.2g0.8g3.9g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483