Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Purjosipuli 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g38g20kcal2.1g2g0.3g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton14g25kcal0.6g0.8g2.1g0.6g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.2g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g237kcal9.2g32.8g6.2g3.6g
Valittu annoskoko265g118kcal4.6g16.4g3.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna132g59kcal2.3g8.2g1.6g0.9g
Arvot/100g100g45kcal1.7g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035