Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)313g338kcal71.9g0g5.6g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g35g35kcal0.7g1.6g2.8g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g13g41kcal1.3g6.3g1.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste250g65kcal2.3g12g0.8g5.8g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g125g450kcal15g91.3g1.9g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g175g140kcal5.1g18.9g3.3g6.7g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g100g420kcal2g2.9g45g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g3045kcal199.8g278g122g32.4g
Valittu annoskoko2640g1523kcal99.9g139g61g16.2g
Annoskoko puolitettuna1320g761kcal50g69.5g30.5g8.1g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387