Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys320g416kcal64g0g19.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Pakaste vihanneksia666g267kcal20g36.6g6.7g20g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto267g746kcal50.6g0g58.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g3362kcal277.2g112.6g203g41.8g
Valittu annoskoko2640g1681kcal138.6g56.3g101.5g20.9g
Annoskoko puolitettuna1320g841kcal69.3g28.2g50.8g10.5g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298