Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi610g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 61g217kcal19.8g32.3g0.6g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g122g378kcal22g50g9.8g22g
Kananmuna kuorineen punnittu 153g192kcal16.8g0.4g13.8g0g
Sokeri 208g842kcal0g207.3g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g6.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g30kcal1.1g5.9g0.7g2.7g
Hiiva 61g46kcal8g0.7g0.2g4.2g
Vehnäjauho, sunnuntai1037g3631kcal124.5g736.6g21.8g31.1g
Rusinat (Rainbow) 1 pss153g488kcal4.6g108.3g1.1g14.8g
Mantelirouhe, 1 rkl49g282kcal10.3g2.6g24.7g5.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl122g1099kcal0g0g122.1g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g14549kcal426.4g2288.4g399.6g161g
Valittu annoskoko2640g7275kcal213.2g1144.2g199.8g80.5g
Annoskoko puolitettuna1320g3637kcal106.6g572.1g99.9g40.3g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103