Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g1432g1575kcal114.5g286.4g0g71.6g
Punajuuri, keitetty, suolaton 1005g394kcal10.2g70.7g2g25.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 113g1000kcal0g0g113g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Riisijauhoseos, gluteeniton 75g263kcal1.9g60.7g0.4g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g6510kcal255.8g842.6g231.4g202g
Valittu annoskoko2640g3255kcal127.9g421.3g115.7g101g
Annoskoko puolitettuna1320g1628kcal64g210.7g57.9g50.5g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390