Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 612g2483kcal0g611.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu653g822kcal71.8g2g58.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g272.9g4.7g13.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g53kcal2.7g1.6g3.1g4.4g
Maitosuklaa 480g2579kcal48.6g239.9g158.3g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 480g3408kcal3.6g1.9g383.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g21407kcal334g2267.8g1217.2g36.6g
Valittu annoskoko2640g10704kcal167g1133.9g608.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna1320g5352kcal83.5g567g304.3g9.2g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254772