Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 1596g319kcal24.9g35.9g4.8g14.4g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Herne 200g138kcal10.1g18.7g0.8g6.2g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g53.9g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g120g198kcal0.7g49.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g2671kcal94.4g278.4g123g61.6g
Valittu annoskoko2640g1336kcal47.2g139.2g61.5g30.8g
Annoskoko puolitettuna1320g668kcal23.6g69.6g30.8g15.4g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953