Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2502g2803kcal550.5g0g75.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 100g70kcal1.3g11.3g1.3g3.9g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g15g52kcal1.5g11.4g0.4g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Curryjauhe (-), annos 5g2.5g8.1kcal0.3g1.3g0.3g0.3g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g5983kcal1111.8g60.8g156.8g21g
Valittu annoskoko2640g2991kcal555.9g30.4g78.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna1320g1496kcal278g15.2g39.2g5.3g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485