Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1333g212kcal10g26.7g1.3g26.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Nokkonen 53g23kcal3.1g0.7g0.4g2.2g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g35kcal1.7g1.6g2.4g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g267g45kcal4.3g7.2g0g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g1644kcal50g128.4g91.6g85.4g
Valittu annoskoko2640g822kcal25g64.2g45.8g42.7g
Annoskoko puolitettuna1320g411kcal12.5g32.1g22.9g21.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738