Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g1682g3196kcal302.8g0g218.7g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g8.8g22kcal0.5g0.7g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g12g46kcal0.1g11.1g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g6834kcal617.6g84.6g443g5.8g
Valittu annoskoko2640g3417kcal308.8g42.3g221.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna1320g1709kcal154.4g21.2g110.8g1.5g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215