Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)278g111kcal3.1g20g1.4g3.9g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g199g149kcal10.9g23.9g1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus113g383kcal25.9g59.7g4.2g6.8g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g63g57kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g563g338kcal9g67.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5283g3072kcal215.6g346.8g84.2g22.2g
Valittu annoskoko2642g1536kcal107.8g173.4g42.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna1321g768kcal53.9g86.7g21.1g5.6g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196