Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 165g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Poronliha, paistettu 450g900kcal111.6g0g50.5g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g500g200kcal5g40.5g1.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g2374kcal236.6g102.8g109.6g9.2g
Valittu annoskoko2646g1187kcal118.3g51.4g54.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna1323g593kcal59.2g25.7g27.4g2.3g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305