Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1167g1307kcal256.7g0g35g0g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Tomaattisose tomaattipyree 327g249kcal14.7g42.1g0.7g3.3g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 233g40kcal4.9g0.5g0.7g5.6g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g3401kcal561.6g109.6g78.8g36.4g
Valittu annoskoko2646g1700kcal280.8g54.8g39.4g18.2g
Annoskoko puolitettuna1323g850kcal140.4g27.4g19.7g9.1g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183