Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti11g55kcal2.8g3.7g3.2g3.2g
Soijajauho rasvainen 10g47kcal3.5g2.4g2.3g1.2g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 88g331kcal24.4g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g1086kcal89.4g25.8g69.4g8.8g
Valittu annoskoko265g543kcal44.7g12.9g34.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna133g271kcal22.4g6.5g17.4g2.2g
Arvot/100g100g205kcal16.9g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595