Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g16g97kcal0g0g10.9g0g
Liivate 2.1g7.2kcal1.8g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g21g20kcal0.1g4.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa42g42kcal4.6g1.2g2.1g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)42g66kcal2g6.6g3.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g42g185kcal2.9g28.2g8.2g1.5g
Maitorahka, Valio, 0,352g34kcal5.7g2.2g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g31g166kcal1.5g16.2g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g1255kcal38.6g121.2g70.4g3.6g
Valittu annoskoko265g628kcal19.3g60.6g35.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna133g314kcal9.7g30.3g17.6g0.9g
Arvot/100g100g237kcal7.3g22.9g13.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122794