Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Lampaanlihan, vähärasvainen16g29kcal3g0g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.3g7.6kcal0.1g0.6g0.6g0g
Kukkakaali, tuore19g3.7kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Keittojuurekset, apetit25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g157kcal8.6g16.4g6.2g3.6g
Valittu annoskoko265g78kcal4.3g8.2g3.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna133g39kcal2.2g4.1g1.6g0.9g
Arvot/100g100g30kcal1.6g3.1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758