Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g42g30kcal1g7g0g0g
Juuriselleri 31g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Palsternakka 42g27kcal0.2g4.9g0.2g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Fenkoli, annos 100g21g6.5kcal0.3g1.5g0g0.6g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g42g40kcal3.3g5.8g0.3g3.3g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 14g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g307kcal11.8g53.6g3.8g15g
Valittu annoskoko265g153kcal5.9g26.8g1.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna133g77kcal3g13.4g1g3.8g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840