Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)177g1272kcal0.2g0.2g141.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 51g144kcal7.8g0.1g12.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)38g7.6kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g2847kcal16g5.6g307.8g0g
Valittu annoskoko265g1423kcal8g2.8g153.9g0g
Annoskoko puolitettuna133g712kcal4g1.4g77g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1.1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435