Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.8g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g221kcal5.4g30.6g7g3.2g
Valittu annoskoko265g110kcal2.7g15.3g3.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna133g55kcal1.4g7.7g1.8g0.8g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615