Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.7g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)75g135kcal14.3g0.1g8.3g0g
Hapukoor 20% (Alma)53g107kcal1.5g1.7g10.5g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Hapankorppu 39g130kcal3.8g23.6g0.8g6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Liivate 4.5g16kcal3.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1107kcal51.4g56.8g71.2g12.8g
Valittu annoskoko266g554kcal25.7g28.4g35.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna133g277kcal12.9g14.2g17.8g3.2g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254