Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 38g113kcal6.7g18.2g0.4g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK11g17kcal2.2g0g9.4g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g360kcal29.2g36.4g25.6g8g
Valittu annoskoko266g180kcal14.6g18.2g12.8g4g
Annoskoko puolitettuna133g90kcal7.3g9.1g6.4g2g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917