Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g5.6g3.1kcal0.3g0.2g0.1g5.6g
Kuivahiiva, annos 11g2.8g10kcal1.3g1.1g0.2g0g
Soijajauhot, Soyolk25g101kcal9.9g4.1g5.1g3g
Vehnälese 23g51kcal3g3.5g1g8.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g213kcal0g0g23.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 17g114kcal4.5g1.2g9.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g984kcal38g20.2g79.6g38.2g
Valittu annoskoko265g492kcal19g10.1g39.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna133g246kcal9.5g5.1g19.9g9.6g
Arvot/100g100g186kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362