Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee226g440kcal42.2g0g30.4g0g
Rypsiöljy 17g150kcal0g0g16.9g0g
Tilli, tuore 23g6.8kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1194kcal86g0.8g95g1g
Valittu annoskoko266g597kcal43g0.4g47.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna133g299kcal21.5g0.2g23.8g0.3g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.2g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603