JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 206g257kcal43.2g0g9.3g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g30g69kcal9.6g0.1g3.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.7g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g11g44kcal3.6g0g3.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g765kcal114.2g4.8g32.2g0.8g
Valittu annoskoko265g383kcal57.1g2.4g16.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna133g191kcal28.6g1.2g8.1g0.2g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642