Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g120g29kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g60g108kcal11.4g0g7.2g0g
Siirappi 9g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g337kcal26g23g14.8g5.6g
Valittu annoskoko266g168kcal13g11.5g7.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna133g84kcal6.5g5.8g3.7g1.4g
Arvot/100g100g63kcal4.9g4.3g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052