Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.7g3.5kcal0.6g0.1g0g0.3g
Vehnälese 7.6g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Ruislese 6.4g18kcal1g1.7g0.3g2.5g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g19g70kcal2.6g10.4g1.5g2.1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)57g198kcal6.8g39.1g1.1g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 76g259kcal7.7g52.9g0.9g2.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g1139kcal39.4g212.4g8.2g26.2g
Valittu annoskoko266g569kcal19.7g106.2g4.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna133g285kcal9.9g53.1g2.1g6.6g
Arvot/100g100g214kcal7.4g40g1.5g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948