Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Paprika keltainen 38g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Sipuli (käsittelemätön)105g29kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)72g15kcal0.4g2.5g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.5g76kcal0g0g8.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana531g288kcal5.2g23.4g18.4g7.4g
Valittu annoskoko266g144kcal2.6g11.7g9.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna133g72kcal1.3g5.9g4.6g1.9g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174