Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Lampaanlihan, vähärasvainen156g286kcal29.7g0g18.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g35kcal1g1.2g3g0.2g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl13g76kcal0.8g5.9g5.5g0g
Kukkakaali, tuore188g38kcal3.4g4.1g0.6g3.4g
Keittojuurekset, apetit250g65kcal2.2g12g0.7g5.7g
Peruna, vanha, kuorittu 281g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g1568kcal87.8g163.4g59.4g36.6g
Valittu annoskoko2650g784kcal43.9g81.7g29.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna1325g392kcal22g40.9g14.9g9.2g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758