Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g600g1020kcal114g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Palsternakka 225g143kcal1.1g26.5g0.9g10.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Lanttu 375g108kcal3.7g17.2g1.1g6.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Selleri, annos 50g225g32kcal2.2g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5304g3943kcal274.4g325.6g153g75.4g
Valittu annoskoko2652g1972kcal137.2g162.8g76.5g37.7g
Annoskoko puolitettuna1326g986kcal68.6g81.4g38.3g18.9g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970