Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.9g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g360g469kcal72.1g0g21.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g375g939kcal71.3g0.1g82.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5304g3335kcal299.4g107g210g11.8g
Valittu annoskoko2652g1668kcal149.7g53.5g105g5.9g
Annoskoko puolitettuna1326g834kcal74.9g26.8g52.5g3g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929