Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g600g456kcal96.1g8.4g4.2g2.4g
Tomaattimurska 600g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1201g1274kcal47.9g232.7g10.7g20.9g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g59kcal2.3g2.3g4.5g0.4g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5304g4911kcal305.6g597g126.4g80.6g
Valittu annoskoko2652g2455kcal152.8g298.5g63.2g40.3g
Annoskoko puolitettuna1326g1228kcal76.4g149.3g31.6g20.2g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240