Broilerkeitto

Kuutioi lanttu, porkkana ja perunat ja laita kiehumaan veteen, johon lisäät mustapippurit, kasvisliemi(tai kanaliemi) kuution puolikkaan.

Viipaloi purjo ja kuullota niitä pannulla pienessä öljytilkassa pehmeiksi.

Leikkaa rintafileet kuutioiksi ja paista pannulla niihin pinta.

Lisää purjo ja kanalihat keittoon ja anna kiehua kannen alla n. 20-30min.

Lisää ruokakerma anna kiehahtaa ja tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Narda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 816g874kcal188.5g0g12.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Kasvisliemikuutio 12g37kcal1.1g1.6g2.8g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5304g4880kcal444.4g255.2g214.8g43.4g
Valittu annoskoko2652g2440kcal222.2g127.6g107.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna1326g1220kcal111.1g63.8g53.7g10.9g
Arvot/100g100g92kcal8.4g4.8g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392164