Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai520g1820kcal62.4g369.2g10.9g15.6g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)400g224kcal34g20g0.8g0g
Pätkis, 18g216g1058kcal7.8g131.8g54g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Taloussuklaa, Fazer200g1030kcal7.8g112g60g10.6g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5308g19655kcal335.8g2335.8g990.2g81.8g
Valittu annoskoko2654g9827kcal167.9g1167.9g495.1g40.9g
Annoskoko puolitettuna1327g4914kcal84g584g247.6g20.5g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319