Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1529g323kcal18.3g52g3.1g32.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g640g769kcal121.7g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )13g115kcal0g0g12.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki320g272kcal4.5g14.1g22.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5312g3093kcal296.2g154.2g141.8g74g
Valittu annoskoko2656g1547kcal148.1g77.1g70.9g37g
Annoskoko puolitettuna1328g773kcal74.1g38.6g35.5g18.5g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935