Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g29.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g798g160kcal10.4g23.9g1.6g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Katkarapu 539g368kcal77.8g0g5.9g0g
Herne 239g165kcal12.1g22.4g1g7.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Spagetti 997g3265kcal101.6g662.3g11g33.4g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g20g78kcal6.6g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5312g8771kcal423.2g1428.4g120.6g84.8g
Valittu annoskoko2656g4385kcal211.6g714.2g60.3g42.4g
Annoskoko puolitettuna1328g2193kcal105.8g357.1g30.2g21.2g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844