Kesäkurpitsa haudutettu

Vihannekset vipaloida kuutioiksi ja lisätä paistettu sipuli.

Kaikki sekoita keskenaan ja haudutta noin 10 min paistipannulla.

Tomattista poista kuori ja viipaloitunena lisätä myös sinne.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Finno4ka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1926g348kcal10.8g48.1g7.7g13.5g
Sipuli (kuorittu)353g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g201g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl64g578kcal0g0g64.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5312g2199kcal34.6g162.4g146.6g52.2g
Valittu annoskoko2656g1100kcal17.3g81.2g73.3g26.1g
Annoskoko puolitettuna1328g550kcal8.7g40.6g36.7g13.1g
Arvot/100g100g41kcal0.7g3.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198394