Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala240g768kcal36g141.6g6.2g24g
Maitojuoma, profeel, valio800g160kcal26.4g14.4g0g12g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 240g102kcal23.5g1g0.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 240g333kcal30g0.7g23.5g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1000g650kcal110g42g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5312g5604kcal452g526.8g185.8g72g
Valittu annoskoko2656g2802kcal226g263.4g92.9g36g
Annoskoko puolitettuna1328g1401kcal113g131.7g46.5g18g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040