Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 360g275kcal62.2g0g2.5g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g901g586kcal15.3g108.1g0g0g
Palsternakka 180g115kcal0.9g21.3g0.7g8.1g
Kalaliemikuutio 13g40kcal1.3g4.5g1.8g0.1g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.4g6.8kcal0.2g1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5316g2044kcal159.8g269.8g10.2g17.6g
Valittu annoskoko2658g1022kcal79.9g134.9g5.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna1329g511kcal40g67.5g2.6g4.4g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075