Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 248g810kcal25.2g164.3g2.7g8.3g
Herne 300g207kcal15.2g28.1g1.2g9.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 285g57kcal2g8.5g0.3g5.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g750g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Maissi, purkki Rainbow237g142kcal4.5g22.5g3.6g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 75g171kcal10.5g1.3g13.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 750g691kcal118.6g18.8g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5319g4502kcal363.4g550.2g77.6g68.6g
Valittu annoskoko2660g2251kcal181.7g275.1g38.8g34.3g
Annoskoko puolitettuna1330g1125kcal90.9g137.6g19.4g17.2g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221