Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 200g52kcal3.1g7g0.4g3.8g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6g1.2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g418kcal7.6g18.8g33.6g9g
Valittu annoskoko266g209kcal3.8g9.4g16.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna133g105kcal1.9g4.7g8.4g2.3g
Arvot/100g100g79kcal1.4g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180